Közösen

2021.08.08. 18:00

Program a tiszta szigetért

Az egyesület civil szervezetekkel, helyi emberekkel közösen összefogva szeretné megtisztítani a területet.

Fotó: Olvasónktól

„Szereted a Tiszát? Fontos számodra a tiszta természeti környezet? Építettél már PET-tutajt? Csatlakozz hozzánk 2021. augusztus 21-én, és legyél részese közösségépítő programunknak!” – így népszerűsíti a Tisza-szigeti Csónakkikötő Egyesület szemétszedő akció és élménynapját a face­bookos eseményében. Ezt augusztus 21-én tartják reggel 9 és este 7 óra között Tiszaújvárosban, a Tisza-szigeten.

A Tiszta Sziget Program legfőbb célja, hogy az egyesület tagjai más civil szervezetek, helyi emberek és cégek bevonásával megtisztítsák a Tisza-szigetet és a környező folyószakaszt a felgyülemlett hulladéktól. Mindenkit szeretettel várnak, aki szeretne élményekben gazdag napot eltölteni a természetben, ami mellé számtalan színes programot kínálnak a szervezők.

Szívesen veszik a támogatást

Miért teszik mindezt? Ezzel a hasznos és aktív közösségi programmal kíván bemutatkozni az egyesület, továbbá ha a program kedvező fogadtatásban részesül, a későbbiekben rendszeresen is megszerveznék.

A rendezvény fő támogatója a ReMat Zrt., illetve Tiszaújváros önkormányzata is számos formában nyújt segítséget. „Szerencsére már több ­felajánlást is kaptunk helyi cégektől, szervezetektől, és többen jelezték részvételüket. Mindemellett nagy örömmel fogadunk bármilyen anyagi támogatást vagy egyéb segítséget is – írja az egyesület.” A csoportos részvételi szándékot augusztus 16., hétfő estig szükséges jelezni a [email protected] e-mail-címen a csapat nevének és a várható résztvevők számának feltüntetésével.

(A borítóképen: A Tisza-sziget megtisztítására várnak a szervezők)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában