Gyermeknap 2021

2021.05.30. 14:30

Ünnepnap, amelyre készül az egész család

Ugyanolyan, mint egy születésnap, készülnek rá és várják. Mindig is fontos volt a számukra és hangsúlyt fektettek a megünneplésére.

Nagy-Hankó Krisztina

Forrás: Shutterstock

Fotó: Shutterstock

Zay Noémi általános iskolában tanít, továbbá önkéntes munkában halmozottan hátrányos helyzetű gyermekekkel foglalkozik. Sok gyermektáborban vett részt gyermekekkel és szervezte is azokat. A gyermeki lélek jó ismerője. Jelenleg még otthon van a legkisebb, 9 hónapos kislányával, de a családban van még két nagyobb lány, akiknek határozott elképzelése van a gyermeknapról.

Játékot szeretne

Korina 8 éves, szeretne játékot vagy valamilyen ajándékot kapni gyermeknapra. Teljesen tisztában van vele, hogy ez a nap a gyerekeké és teljesülhetnek a kívánságaik. Mindenképpen számít valamilyen programra is. Szereti a kürtőskalácsot, de anyukája csak ritkán vesz ilyesmit, mert vigyáznak az alakjukra. Most talán kivételt tesz. Imádja a héliumos lufikat, ezért abból is hazavinne néhányat, ha tehetné – mondta.

A 15 éves nagylány is várja a gyermeknapot, bár neki már mást jelent, mint a kisebbeknek. Nem annyira az ajándékot, inkább a közös meglepetés programot várja. Az lehet kirándulás a Bükkben vagy egy séta a városban, bármelyiknek örülni fog – jegyezte meg.

Nem terveztek semmi különlegeset május utolsó vasárnapjára, lehet, hogy csak sétálnak és esznek egy fagylaltot, ha jó idő van. A lényeg, hogy együtt legyen a család. Annak ellenére, hogy mostanában nem voltak programlehetőségek, és sokat voltak otthon, kevés az az idő, amit igazán együtt, egymásra figyelve töltenek. Olyan helyre nem szeretnének menni, ahol tömeg van, ezért a zsúfolt kirándulóhelyeket most elkerülik. Akár egy közös sütizés is lehet jó móka. Ilyenkor kicsit többet is költenek, de ez a velejárója – tudatta az édesanya. Rossz idő esetén otthon maradnak és társasjátékoznak vagy megnéznek egy családi filmet.

https://boon.hu/bulvar-celeb/helyi-bulvar-celeb/ezek-voltak-a-legemlekezetesebb-gyereknapok-sztarjaink-eleteben-5491027/

https://boon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/gyereknek-jobb-lenni-mint-felnottnek-5491222/

https://boon.hu/eletstilus/helyi-eletstilus/onfeledt-szorakozas-a-nagyival-5491357/

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában