nyereményjáték

2021.02.09. 15:00

Nyereményesőt hoztak a mozaikdarabok

Mezőcsáti olvasónk 1 millió forintos bevásárlókártyát nyert.

Hegyi Erika

Fotó: Kozma István

Izgalmas heteken vannak túl hűséges előfizetőink, akik bekapcsolódtak az Észak-Magyarország Mozaikkereső elnevezésű játékába. December végén kiderült, hogy kik a legszerencsésebbek, hétfőn pedig megtartottuk nyeremény­átadó ünnepségünket. Érdemes volt játszani, hiszen értékes ajándékok találtak gazdára.

Az Észak-Magyarország december 11-ei Tv Műsor.hu magazin mellékletében megjelent egy játékszelvény, ezzel lehetett részt venni a játékban. December 23-áig kellett összegyűjteni az Észak-Magyarország lapszámaiban megjelenő mozaikdarabokat, azokat felragasztani a játékszelvényre, majd az összeállt képet beküldeni a megfelelő címre. Ha valakinek nem sikerült mind a tíz mozaikdarabot megszereznie, az Északban talált egy Joker-mozaikot, amelyet bármelyik helyére felragaszthatott.

Ezután pedig már csak türelmesen kellett várni, hogy kire mosolyog rá a szerencse, ki nyerte meg az értékes ajándékok egyikét, vagy akár a két darab Toyota Yaris Hybrid közül az egyiket. Úgy bizony, a legszerencsésebbek gépkocsit is nyerhettek, bár ehhez nagyon szerencsésnek kellett lenni, hiszen az autókat a Mediaworks 19 megyei napilapjának játékosai között sorsoltuk ki. De a többi ajándékunk is nagy örömet okozott előfizetőinknek, ugyanis kisorsoltunk egy darab 1 millió forint értékű bevásárlókártyát, egy darab LED-televíziót, egy darab laptopot, egy darab álló porszívót és egy darab tabletet. A nyereményeket az Észak-Magyarország főszerkesztője, Csákó Attila adta át a nyerteseknek.


Nyertesek

- Dukainé Gagyi Judit, Mezőcsát, 1 millió forint értékű bevásárlókártya (első sorban, középen)

- Juhász József Ferencné, Edelény, LED-televízió (fia, Juhász Péter vette át, hátsó sorban, balra)

Bak László, Miskolc, laptop (hátsó sorban, középen)

Üveges Imréné, Miskolc, álló porszívó (első sorban, jobbra)

Bálint Béla, Szendrő, tablet (első sorban, balra)

(A borítóképen: Mozaikjátékunk nyertesei és az Észak-Magyarország főszerkesztője)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában