Olvasói történet

2020.07.06. 08:00

Arra tanítja a gazdit, létezik a világon önzetlen jóság

Mi mindent jelent az ember számára a hű kutyája? Olvasónk megírta. Íme!

Forrás: Olvasónk fotója

Az Észak-Magyarország utolsó oldalán az olvasóink kedvenceiről készült fotókat osztjuk meg, és a kérést is: osszák meg olvasótársaikkal mindazt, amit a kedves kutyusokról, macskákról, nyulakról tudni érdemes.

„Ő a legjobb barátom”

Így tett Makádi Laura is, amikor a kutyája képét elküldte. Szép és megható gondolatait változtatás nélkül osztjuk most meg.

„Ő itt Maya! Nagyon szeret játszani, viszont nem szereti, ha dolgozni indulunk. Minden reggel megható arccal kérleli hogy maradjak otthon. Mindenki, akinek kutyája van, érti, amit most írok: neked csak egy kutya. Nekem szívdobbanás. Tegnapom mosolya. Holnapom hite. Szőr a kanapémon. Megnyugvás egy nehéz nap után. Lábamra taposó láb. Nyál a tiszta nadrágomon. Tekintetembe szúródó tekintet. Bolondozások nevetése. Buborékszájú puszi. Sajgó láb egy erdei barangolás után. Vízcsepp az objektíven. Arcomba bámulós ébredések. Nyakamba szúrt szuszogás. Tenyerem alá simuló szeretet. Napok aggódása. A hazaérkezés öröme. Barátok kitartása. Elfogadás. Neked csak egy kutya. Nekem az életem. Azt mondják, nem olyan kutyát kapsz, amilyet szeretnél, hanem amilyenre szükséged van... Ez a kis csöppség tanított meg arra, hogy létezik még a világon önzetlen jóság. Velem volt az örömben, a bajban, a gyászban, töretlen hittel, szeretettel! Ő

a legjobb barátom, a legféltettebb kincsem! És mindenkinek azt kívánom, hogy ilyen kutyusa legyen!”

(A borítóképen: Maya, aki szép vallomásra adott okot a gazdijának)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában