Mozaikkereső 2019

2020.02.06. 15:30

Értékes nyereményekkel térhettek haza olvasóink

Átvették nyereményeiket szerdán a 2019-es mozaikkereső játék megyei nyertesei.

Tajthy Ákos

Balról: Pamlényi Tamás, Steher Andrásné, Szabó József, Tóth Mihály

Fotó: Ádám János

Szerkesztőségünkben köszöntöttük szerdán előfizetőinket, akiknek kedvezett a szerencse, így értékes nyereményekkel gazdagodtak 2019-es mozaikkereső játékunkon.

Csak előfizetéssel

A 35 millió forint összdíjazású nyereményjátékban a Napló, a Fejér Megyei Hírlap, a Vas Népe, a Zalai Hírlap, a Dunaújvárosi Hírlap, az Új Dunántúli Napló, a Tolnai Népújság, a Somogyi Hírlap, a Nógrád Megyei Hírlap, a Petőfi Népe, az Új Néplap, a Békés Megyei Hírlap, a Heves Megyei Hírlap, a 24 óra, a Délmagyarország, a Kisalföld, a Hajdú-bihari Napló, a Kelet-Magyarország és az Észak-Magyarország előfizetői vehettek részt. Nyerni viszont csak azok nyerhettek, akiknek érvényes előfizetésük volt, valamint a decemberben megjelent mozaikdarabokat hiánytalanul felragasztották a játékszelvényre, és kitöltve azt beküldték a megyei napilap szerkesztőségének címére.

A Borsod-Abaúj-Zemplén megyei díjátadón Munkácsi Tünde, az Észak-Magyarország marketingmunkatársa köszöntötte a megjelenteket, aki elmondta, a mozaikkereső játék annyira népszerű volt, hogy rekordmennyiségű, több mint százháromezer szelvény érkezett országosan, ebből a lapunk csaknem 7 ezer levelet kapott. Bár a három autóból megyénkbe nem jutott, szerencsés nyerteseink értékes ajándékokkal gazdagodtak. Nyerteseink érdeklődésünkre elmondták, rendszeresen olvassák az Északot, és nyereményjátékainkon is rendre részt vesznek.

Nagy volt az öröm

Pamlényi Tamás körülbelül harminc éve előfizetője lapunknak, és nem is először hoztunk neki szerencsét: egy másik játékon néhány éve egy mobiltelefonnal lett gazdagabb.

– Nagyon örülünk a nyereményünknek, ami teljes meglepetésként ért minket. Legtöbbször ugyanis nézzük a nyertesek listáját, most viszont elfeledkeztünk róla, így esett meg az, hogy egy ismerősünk hívott fel, hogy nyertünk a mozaikkeresőn – mesélte.

Tóth Mihállyal kis túlzással madarat lehetett volna fogatni, úgy örült nyereményének. „Fortuna eddig sosem volt kegyes, de tényleg, még egy kettesem sem volt a lottón, ha nagy ritkán, kiemelkedően magas nyeremények esetén játszottam. Most meg nyertem egy laptopot, elsőre el sem hittem!”

Nyertesünk azt is elárulta, náluk a reggelek elmaradhatatlan kelléke az Észak-Magyarország.

– Amióta az eszemet tudom, mindig is járt nekünk az Észak, minden reggelt a cikkek átolvasásával kezdek, de a mellékletek is nagyon tetszenek. Nagyon színvonalas a TV-műsor, viszont mivel nagy rejtvényfejtő vagyok, a Rejtvény magazin az abszolút kedvenc – tette hozzá.

Steher Andrásné is régi előfizetőként méltatta lapunkat, kiemelve, a játékokat is rendszeresen figyelemmel kíséri. „Szeretem ezeket az akciókat, ha van ilyen, rögtön lecsapok rá! Így volt ez most is, de most nyertem is. Nagyon boldog vagyok!”

Szabó József arról mesélt, korábbi mozaikjátékainkhoz hasonlóan most is lelkesen keresgélte és ragasztotta be az autó darabjait a szelvényre. Hozzátette, mivel jószágairól gondoskodni kell, a wellness­utalvány valószínűleg családon belül talál majd gazdára.

Nyerteseink:

Az 1.000.000 Ft értékű Edenred kártyát nyerte: Pamlényi Tamás, Balajt

A laptopot nyerte: Tóth Mihály, Miskolc

A robotporszívót nyerte: Steher Andrásné, Miskolc

A wellness pihenést nyerte: Szabó József, Mezőkeresztes

A robotgépet nyerte: Kerekes Béla, Miskolc

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában