Multimédia

2020.01.02. 18:30

Okossütőt mutattak be a világkiállításon

Kreatív ételkészítésre inspirálják a felhasználókat.

Olyan, mint egy számítógép

Forrás: ÉM

Új, az InstaView technológiára és a ThinQ okosotthon-platformra épülő sütőket mutat be az LG Electronics (LG). A készülékek a fritőzt helyettesítő forrólevegős sütési funkcióval (Air Fry), mesterségesintelligencia-alapú vevőszolgálati megoldásokkal és az okos platformokhoz való hozzáféréssel kreatív ételkészítésre inspirálják a felhasználókat.

A jövő megoldásai

Az LG 2020. évi InstaView ThinQ családba tartozó sütői akár közel 180 literes sütőtér-kapacitással is elérhetőek, az új Air Fry sütési funkciónak köszönhetően pedig többé nincs szükség arra, hogy a konyhában egy külön forró levegős fritőz is foglalja a helyet, és a hagyományos olajban sütési módokhoz képest jóval kevesebb zsiradék felhasználásával készíthetők egészségesebb ételek. A prémium kategóriás LG hűtőkből már jól ismert InstaView technológia révén kényelmesen lehet ellenőrizni a sütőben készülő ételeket: elegendő kétszer rákoppintani az üvegajtóra ahhoz, hogy felkapcsolódjon a sütő belső világítása, így az is elkerülhető, hogy — jelentős hőveszteséget előidézve és így lassítva az ételkészítés folyamatát — folyton ki kelljen nyitni a sütő ajtaját. Az öntisztító üzemmódok révén ráadásul a sütő kényelmesen, vegyszerek használata nélkül tisztán tartható: a kisebb szennyeződéseket a gőz erejével az EasyClean funkció távolítja el mindössze 10 perc alatt, míg a Self Clean funkció magas hőmérséklet alkalmazásával tünteti el a sütő belső felületére rakódott makacs szennyeződéseket.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában