Esküvői fotópályázat 2019

2019.10.15. 16:00

Szerelem a konditeremben

Megannyi megható, érzelmes, vicces vagy romantikus képet és történetet ismerhettünk meg a 2018-as pályázat során, ezért úgy döntöttünk, hogy nem maradhat el a folytatás. Hogy mi lehet a története egyik-másik különleges helyszínen készült esküvői képnek? Sorozatunkban erre keressük a választ. Ezúttal a Bűdi házaspárral ismerkedhetnek meg.

Bukovenszki-Nagy Eszter

Bűdiné Zsófi Zsanett és Bűdi László 2013 márciusában ismerkedett meg a Miskolci Egyetem edzőtermében. Együtt edzettek közös barátokkal, majd egyik alkalommal együtt sétáltak a kollégium felé az edzés végén, amikor kiderült, hogy ugyanabban a kollégiumban laknak, ráadásul egy emeleten. Ezt követően sokat beszélgettek és egyre közelebb kerültek egymáshoz, és természetesen az edzések sem maradtak el, azóta is a pár közös programja a konditermi edzés.

2018. február 14-én, egy hosszú munkanap után, amikor Laci hazaért, elkezdték megbeszélni a nap eseményeit, ahogy szokták. Laci egyszer csak percekre eltűnt a szomszéd szobában, ahol teljesen sötét volt, és valamit nagyon keresgélt a táskájában. Zsani utána ment, felkapcsolta a villanyt, de Laci akkor már gyűrűvel a kezében térdelt – így történt a lánykérés.

Az esküvőjük 2019. szeptember 14-én volt, a polgári és a templomi szertartás egyaránt Zsani szülőfalujában, Bodrogolasziban, a lakodalmukat pedig Újhután, egy csodaszép erdei panzióban tartották. Imádják a természetet és a zempléni hegyeket, erdőket, ezért esett a választásuk erre a helyszínre.

A fotózás Sárospatakon zajlott, a református könyvtárban és a várkertben. Szerettek volna különleges képeket a nagy napjukról, és a fotósuk ajánlotta a könyvtárat, ott készült a kép is, amellyel neveztek. Ez az egyik kedvenc fotójuk a kreatív fotózásról.

A fotózás során a könyvtárban készítettek néhány képet régi könyvekkel is és a tárlatvezető kedvesen megjegyezte, hogy van nagyobb könyv is, mint amit a kezükben fognak. Megkérték, hogy mutasson egyet, mire levett egy 18 kg-os, hatalmas könyvet és Zsani kezébe nyomta. Szegény menyasszony majdnem eldőlt vele, lévén, hogy 160 cm magas, a könyv pedig maga 60 cm hosszú volt. Jót nevettek a dolgon és természetesen a fotós sem volt rest, készített képeket is a jelenetről.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában