Nagyon aranyos

2023.12.06. 17:00

Szögeczki Ágiéknál is járt a Mikulás

Instagram oldalán mutatta meg követőinek a VV3 egykori borsodi szereplője, hogy mi mindent vitt az éjszaka a Mikulás otthonukba.

Boon.hu

Szögeczki Ági

Fotó: Szabolcs László

Az előszoba asztala teljesen tele lett a Mikulástól kapott ajándékokkal, édességgel és gyümölccsel. Patrik már napokkal ezelőtt megírta a levelét a Mikulásnak, hogy ő idén egy focis kártyát szeretne kapni és nagyon szeretne magának egy mikulássapkát is. 

Patrik levele a Télapónak
Forrás: Instagram/Szögeczki Ági

Ugyan tisztában van vele, hogy a magatartása hagy néha némi kívánnivalót maga után, de nagyon vágyik erre a kártyára. Ennek érdekében szépen kifényesítette a csizmáját és kekszet, valamint egy kis tejet készített oda neki a remélt ajándékokért cserébe. 

A Télapó mindent elhozott, amire Patrik vágyott
Forrás: Szögeczki Ági

Szögeczki Ági elmondása szerint, Patrik sokat dilemmázott azon, hogy vajon milyen tejet is szeret a Télapó, növényi tejet vagy tehéntejet? Szögeczki Ági boldog, hogy tíz éves fia még hisz a Mikulásban, és szeretné, ha ez sokáig így is maradna.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!