Koncert

2023.11.09. 19:00

Hazajönnek Miskolcra a bohém fiúk (videó)

Jövőre a holland, spanyol és kanadai turné már fix.

Boon.hu

A Bohémian Betyárs a Helynekemben játszik pénteken

Forrás: Bohémian Betyárs

A Bohemian Betyars magyar világzenei együttes 2009-ben alakult meg, Szűcs Levente énekes és Mihályfi Máté elektromos gitáros vezetésével Miskolcon. Dalaikban jelentős szerepet játszanak a magyar, balkáni és cigány dallamok, melyekbe ska, punk és pszichedelikus témákat kevernek. Az együttes saját magát „speed-folk-freak-punk-nak” nevezi, amely jellemzi a Bohemian Betyars „őrült” előadásmódját és zenei változatosságát – mutatja be a zenekart a wikipedia. 2016-ban a Bohemian Betyars nyerte meg a Nagy-Szín-Pad című „tehetségmutató” versenyt. Az RTL Klub Farm tévésorozata főcímdalának a Megjöttek a fiúk (Stone Soup, 2012) című számukat választotta, a Drága örökösök tévésorozat főcímdalát is ők játsszák (Majd' meghalok/ Csavargó, 2017). 

November 10-én, pénteken a Helynekem színpadásra lépő együttesről a legfrissebb információ az, hogy jövő év elejétől új számokkal jelentkeznek, jövőre 15 éves a zenekar, a covid után újra sok külföldi koncertjük lesz, 2024-ben a holland, spanyol és kanadai turné már fix – tudtuk meg.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!