Gondolta volna?

2023.10.12. 19:30

Ennyitől szabadult meg Szögeczki Ági

A Kiskegyed című női magazin legfrissebb számában olvasható a borsodi lánnyal egy interjú, melyben elmeséli fogyásának titkát.

Boon.hu

Szögeczki Ági

Fotó: Bánkúti Sándor

Bár sokan aggódnak érte, mert betegnek hiszik, de még sosem volt ilyen jól Szögeczki Ági. Ahogy a cikkben olvasható, nem hiúságból váltott életmódot, hanem az egészsége miatt. A Való Világ című műsorban szereplő 48 éves Ágica nagyon szeretett nassolni, de rájött, hogy ha nem hagyja abba, könnyen cukorbetegség alakulhat ki nála. Az életmódváltásba, tehát csak saját maga egészsége miatt kezdett bele. Bár a kezdetben pokoli nehéz volt, vallja, de aztán megindultak a kilók lefelé. Hozzátartozói, különösen az édesanyja aggódnak egészsége miatt. 

Most tartok ott, hogy tudnám inspirálni a neven feletti nőket, akik hasonló cipőben járnak. Bevallom, nekem nagyon nehéz volt, negyvennyolc évesen elkezdeni is alig tudtam. Nem bírtam ki, folyamatosan visszaestem. A Cukor drog!Rengeteg 40 pluszos anyuka ír, remélem lesz időm mindenkinek válaszolni

- áll a cikkben.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!