Híd

2023.08.14. 19:00

Popovics Polett miskolci hokiedző is belevágott a nagy kalandba

Miskolci hokiedző is építette volna a Hidat az új reality műsorban.

Popovics Polett a Híd című realityben.

Augusztus 11-én startolt a Híd című reality műsor. A forgatás a romániai Belis-tó környékén, a magyar határ közelében zajlott. Tizenhat nagyon különböző karakter vágott neki a kihívásnak: három hét alatt kell felépíteniük egy 250 méteres hidat, hogy eljussanak a 30 millió forinthoz, ehhez pedig saját magukon és a rendelkezésükre álló egyszerű kézi szerszámokon és eszközökön kívül más segítséget nem kapnak. 

A szereplők között volt a miskolci Popovics Polett, utánpótlás jégkorongoktató, a Jégkorongszövetség rendezvényeinek speakere és ceremóniamester. Igazi örök optimista, aki mindent pozitívumként él meg, minden helyzetből igyekszik tanulni és fejlődni, imádja az életet. A csapatmunka meghatározó része az életének, a játékban is az egyik legfontosabb tényezőnek tartja. Hitvallása, hogy mindent meg lehet oldani csak akarat kérdése.

Popovics Polett sajnos első kiesők között volt, így nem derült ki, vajon hogyan állta volna a sarat a műsorban. A táborvezető döntése alapján neki is távoznia kellett. Vajon tartogat a műsor meglepetést és később folytathatja-e a játékot?

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!