Vakáció

2023.07.04. 17:00

Rubint Réka gyerekként csak a TSZ-üdülőig jutott, és végig kapálta a nyarat

Sanyarú gyermeksorsa miatt nyaral sokat a fitneszedző, aki szerint ez abból fakad, hogy gyerekként a nyarakat munkával töltötte.

Rubint Réka

Fotó: MW

Rubint Réka azért utazgat sokat, mert gyerekként végigkapálta a nyarat, és csak a TSZ-üdülőig jutott, mivel a szülei a mezőgazdaságban dolgoztak. Hétfő reggel a Mokka című műsor vendége volt Rubint Réka. A kazincbarcikai származású fitneszedző elárulta, születésnapja alkalmából férje, Schobert Norbi elvitte őt Görögországba – ám annyira titokzatos volt a stúdióban, hogy azt nem árulta el, pontosan hová utaztak. Az édesapám, édesanyám a mezőgazdaságban dolgoztak, nyáron volt a szezon, egész nyáron dolgoztunk a földeken, úgyhogy nem nagyon jártunk sehova, maximum a TSZ-üdülőbe. Akkor is ki kellett jelölni a hetet, hogy mikor tudunk menni, ezt sokan nem tudják – magyarázta. Hozzátette: amikor lehetősége lett rá, a szüleit is elvitte szép helyekre pihenni. Elmondta azt is, hogy nem csak amiatt utaznak ennyit, mert megtehetik: Rubint az utazás szerelmese, ami abból fakad, hogy gyerekként a nyarakat munkával töltötte.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!