Hasít a videó

2023.06.30. 16:00

Minden rekordot megdöntött a Mini Art-űr koncertfelvétele

A Rockinform közösségi oldalán a kedvelések és a megtekintések terén is szép számokat termel a videó.

Boon.hu

A Mini Art-űr Papp Gyulával kiegészülve a koncerten

Forrás: Mini Art-űr

A közelmúltban tartották meg a Rock 50 Fesztivált Miskolcon. „Ötven éve, hogy az ország minden tájáról érkezett több, mint húszezer néző előtt a diósgyőri stadionban megkezdődött Magyarország és Közép-Kelet-Európa első rockfesztiválja Miskolcon. A magyar Woodstock néven elhíresült fesztivál most, ötven év múltán újra életre kel. Az akkori fellépők közül már nem mindenki lehet jelen az idei év legnagyobb rock ünnepén. De a nagy rock generáció tagjai most is – fenn az égben és lenn a földön – együtt ünnepelnek. Színpadon a kor legnagyobb sztárjai talán utoljára így együtt” – írták a szervezők a rendezvény kapcsán.

Ezek a mondatok a leginkább Török Ádám kapcsán állják meg a helyüket, aki az egyik sztárfellépője volt az ötven évvel ezelőtti fesztiválnak és az lett volna most is a tervek szerint, azonban a közelmúltban elhunyt. Zenéjét szellemiségét a miskolci Mini Art-űr zenekar koncertje képviselte, akikkel közösen lépett színpadra a legendás billentyűs, Papp Gyula, aki a Mini mellett a Skorpió, a Dinamit, a Kormorán és a P. Mobil zenekarokban is játszott az elmúlt évtizedekben.

A koncert egyik klasszikus daláról, a Vissza a városba címűről készült videófelvétel június 19-én került fel a Rockinform közösségi oldalára, ahol azóta több, mint 500 kedvelést kapott, illetve több, mint 21 ezer alkalommal nézték meg. Ezzel pedig rekordot döntött az oldalon, ami jelzi, hogy mennyi rajongója akad Török Ádám és a Mini, illetve a Mini Art-űr zenéjének.

Érdeklődésünkre a Mini Art-űr frontembere Völgyi Béla Tibor „Bécó” meghatottan kommentálta az elért eredményt hozzátéve, hogy Papp Gyula is nagyon jól érezte magát a miskolci koncerten és terveznek a jövőben még közös fellépést, amelyről hamarosan hírt is adnak majd.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!