Jajj!

2022.11.14. 10:00

Súlyos balesetet szenvedett a miskolci énekes

A miskolci Bari Laci a kamerák előtt összeesett és artikulátlanul üvöltött a fájdalomtól a Sztárban Sztár leszek! próbáján.

A miskolci Bari Lacika a Sztárban Sztár leszek! próbáján szenvedett súlyos balesetet. A fiatal énekes rosszul lépett a táncpróbán, kifordult a térde és a bokája. A mentő szirénázva vitte kórházba. Kérdéses volt, folytathatja-e a versenyt.

- Egy táncmozdulatnál teljesen kifordult a térdem. Kiment a bokám és a térdem. Hát eléggé fáj. - mondta a baleset után Bari Lacika.

Szerencsére ezzel a balesettel nem ért véget számára a verseny. Vasárnap este Bari Lacika bicegve színpadra állhatott. Előbb a soul királynője, Aretha Franklin bőrébe bújva énekelte le a csillagokat, majd Jósa Tamással és Kaly Rolanddal a The Pussycat Dolls-ként szexizett a Sztárban Sztár leszek! színpadán közös produkciójuk során.

Bár maximális ponttal zárta a napot, a végén mégis ott állt Napsugárral a kieső zónában. A verseny azonban nem ért véget a miskolci énekes számára. A következő adásban újra láthatjuk és hallhatjuk a tehetséges borsodi fiút.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!