Bulvár-celeb

2024.02.12. 06:25

Van ennél szebb? Krausz Gábor és Mikes Anna a konyhában romantikázott (videó)

Csak úgy süt a boldogság a sztárpárról.

MW

Fotó: Máté Krisztián

Már rég nem titok senki előtt, hogy Krausz Gábor és Mikes Anna egy párt alkotnak.

A szerelmesek azután jöttek össze, hogy Krausz Gábor és Tóth Gabi néhány hónapja bejelentették, házasságuk zátonyra futott. Gabi azóta a Fricska együttes táncosával, Papp Máté Bencével él boldog kapcsolatban, az énekesnő már Bence szüleivel is találkozott és Instagram-fotója szerint imádja őket.

Krausz Gábor és Mikes Anna sokáig titkolták, hogy valóban összejöttek a Dancing with the Stars műsor alatt, amelyet egyébként meg is nyertek. Az első közös fotót, amelyen párként szerepeltek, egy étteremből posztolták, azután pedig már nyilvánosan is felvállalták kapcsolatukat, amely láthatólag csodálatosan működik.

A sztárséf és táncos kedvese most ismét betekintést engedtek szerelmükbe, ezúttal egy romantikus főzés pillanatait örökítették meg egy videó formájában az Instagramon – szúrta ki a Tények.

„Folyamatos a nyüzsgés az életünkben. Szeretünk ugyanakkor egy kicsit lelassulni, elvonulni, közösen főzni, egymás társaságában lenni és koccintani egy üveg magyar borral. Figyelem! Szokatlanul romantikus képsorok következnek”

– írta a felvételhez Krausz Gábor.

 

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában