Bulvár-celeb

2023.10.27. 12:35

Ismert férfi ágyában fotózták le Jákob Zoli egyik kedvencét

A nagy Ő többször randizott már és láthatóan nagyon szimpatizál azzal a lánnyal, akiről most nagyon kínos dolgok derültek ki.

Forrás: TV2

A versengő hölgyeknek csakis egy céljuk van, megszerezni  a milliárdos üzletember, Jákob Zoltán szívét. A Nagy Őben szereplő hölgyek között azonban van valaki, aki nem először került testközelbe egy ismert férfival, úgy tűnik, megálmodta, hogy ő egy tévéműsorban találja meg a szerelmet. Benevezett a Házasodna a gazda társkeresőbe, de Lukács Mikivel is randizott, valamint a Séfek séfében is próbára tette magát.

Ráadásul a napokban pikáns fotók kerültek elő a fenékszépségverseny-győztesről, melyeken a lány egy izomceleb szobájában látható, félmeztelenül fekszik Pumped Gabo ágyában.

A kellemetlen fotókat egy ismeretlen felhasználó töltötte fel Redditre Edináról. A lány Gabo társaságában látható a fotókon, ahogy a celeb ágyában fekszik, kebleit szinte semmi, vagy csak a haja takarja. Hogy mi történhetett, azt nem tudni, bár az sanszos, hogy Edina a képek elkészítése előtti pillanatokban ébredhetett fel – írja a Ripost.

A következő adásokból kiderül, hogy a lány elárulja-e a műsorban Zolinak, hogy nem ő az első ismert ember az életében, vagy ezt az infót inkább elhallgatja...

A fotókat itt lehet megnézni.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában