Bulvár-celeb

2023.06.21. 04:50

Sok pénzt utaltak Lang Györgyi nevében

Ez volt a végakarata.

Forrás: Metropol

Május 20-án, 66 évesen halt meg otthonában Lang Györgyi, a Pa-dö-dő zenekar énekesnője, hosszas betegségét követően. Ő maga tervezte meg még korábban a búcsúztatóját, amelyet június 13-án tartottak szerettei a Fővárosi Állat- és Növénykert előtt – írja az Origo.

Lang Györgyi egész fiatal kora óta szenvedett szklerózis multiplexben, melynek következtében végül tolószékbe kényszerült. Néhány évvel ezelőtt súlyos sztrókon esett át, miután újra meg kellett tanulnia beszélni, folyamatos felügyeletre szorult. Halála mégis váratlanul érte szeretteit és követőit is, mivel sosem búslakodott a betegség miatt, sőt, telt házas koncertre készült Falusi Mariann-nal, melyet júniusban tartottak volna meg.

Lang Györgyi búcsúztatója előtt a szervezők és barátai azt kérték a résztvevőktől, hogy ne vigyenek virágot, se gyertyát, az arra szánt összegből inkább álljanak jó ügy mellé és támogassanak valamilyen szervezetet, ahogy az énekesnő is akarná. Most valaki teljesítette a kérést, mégpedig az Országos Mentőszolgálatnak küldött egy megdöbbentően nagy összeget Lang Györgyi nevében.

„Titokzatos adományozótól kapott támogatást az Országos Mentőszolgálat, amit a Pa-Dö-Dő zenekar nemrég elhunyt művésze nevében utaltak az életmentőknek” – írta bejegyzésében az OMSZ.

 

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Rovatunkból ajánljuk

További hírek a témában