egyre rejtélyesebb az ügy...

2021.01.02. 12:35

Borzalmas tragédia: fiatal, hiányos öltözetű nő holttestére bukkantak Napkoron

Halálos közlekedési baleset történt szilveszter este a 41-es számú főúton Nyíregyháza és Napkor között. Az áldozat egy 35 éves nő és egyre több jel utal arra, hogy nem egy gázolás, hanem súlyosabb bűncselekmény történt.

Forrás: Illusztráció / Shutterstock

A halálos közlekedési baleset december 31-én 19 óra 45 perc körül történt, az áldozat egy 35 éves férjezett nő, aki munka után a szakadó esőben állítólag gyalog indult haza Nyíregyházáról Apagyra.

A helyszínelők azonban semmilyen személyes iratot nem találtak az áldozatnál és táskát sem.

A 35 éves nőt a 41-es főút közepén, egy lakatlan területen ütötték el. Egyes lapinformációk szerint ruházata „furcsa volt, mintha hiányos lett volna.”

A nő Nyíregyházán dolgozott, onnan indult haza szilveszter este, állítólag gyalog. Úgy tudni, a főnöke felajánlotta, hogy hazaviszi, de ezt az asszony kategorikusan visszautasította.

Nyíregyháza és Apagy közt a távolság 18 kilométer. Kicsi a valószínűsége, hogy a nő önszántából volt este háromnegyed 8-kor a 41-es főúton, szakadó esőben. Nem életszerű, hogy munka után csaknem 20 kilométert gyalog akart megtenni, miközben 40-50 percenként közvetlen busz indult Nyíregyházáról Apagyra.

A nő pénztárcáját a baleset helyszínétől körülbelül 15 kilométerre, Apagyon találta meg egy napkori házaspár, miután az autómosótól kikanyarodtak a főútra. Az 1985-os születésű áldozat Apagyon lakott, a megtaláló a lakcímkártya alapján jutott el a lakására. Ekkor még nem tudta, hogy a tárca az elütött nő személyes iratait tartalmazza. Az áldozat férje nyitott ajtót, aki elmondta, hogy a felesége meghalt. „Az iratokat vigyék be a rendőrségre” – kérte a névtelenséget kérő megtalálótól.

Úgy tudni, hogy a nőnél volt táska is, de az még az sincs meg. Csak a telefonját találták meg a helyszínen, ezzel sikerült végül azonosítani az áldozatot – írta a Friss Média.

Borítókép: illusztráció / Shutterstock

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!