Ország-világ

2021.01.22. 07:55

„Azt mondta, elvágja a torkomat” – megrázó vallomást tett a HÉV-en megtámadott családanya

„Told le a nadrágod, különben megöllek!” A gödöllői HÉV-en támadó fantom szavait brutális rúgások követték.

Így néz ki Piroska arca a támadás után

Forrás: Bors / Végh István

Brutális támadás történt kedden a gödöllői HÉV-en. A Borsnak exkluzív interjút adott az áldozat, aki élete legpokolibb perceit élte át kedden hajnalban.

Miközben kinyitja a kaput, és a házba invitál, rögtön feltűnnek a Piroska arcát borító borzalmas sérülések. A 47 éves családanyát meg akarták erőszakolni, az orrcsontját összezúzta a támadója. Ő azonban lelkileg mégsem zuhant össze. Erősnek és összeszedettnek mutatja magát, miközben a senkinek sem kívánt élményeiről beszél. Azt mondja, meglepő módon a férjét és a 12 éves kislányát sokkal jobban összeroppantották az események.

„Azt kiabálta, hogy elvágja a torkom”

Mint arról a Bors korábban beszámolt: kedden reggel éppen a gödöllői munkahelyére tartott a középkorú nő, amikor a HÉV-en negyed hat körül egy ismeretlen fiatalember meg akarta erőszakolni. Miután az asszony ellenállt, a férfi brutálisan megverte. Piroska egy Pest megyei településen él, az otthonában tegnap részletesen beszélt a Bors munkatársának az átélt borzalmakról.

Fotó: Bors / Végh István

„Negyed hatkor szálltam fel a HÉV-re Kerepesen. A harmadik kocsiban ültem, a húszas éveiben járó férfi pedig Szilasligeten szállt fel hozzám. Elöl ültem, ő pedig először komótosan elment mellettem.

Mogyoródnál még hátra is pillantottam, s láttam, hogy nekem háttal foglalt helyet. Miután Szentjakab megállótól elindultunk, váratlanul odajött hozzám és leült velem szemben.”

„Rám nézett, és azt mondta, toljam le a nadrágomat”

„A kezemben lévő telefonomat odaadtam neki, abban a reményben, hogy ezután majd békén hagy” – emlékezett vissza a Borsnak Piroska.

A férfi ezután brutális támadásba kezdett: a megrémült nő mellé állt és hirtelen elkezdte rúgni az arcát.

„Ülő helyzetben voltam, próbáltam védekezni a kezemmel, de a térdeléseivel így is eltörte az orromat és a fogamból is kirúgott egy darabot.

Küzdöttem az életemért, kiabáltam is, de ő azt hajtogatta, hogy ne visítsak, mert előveszi a kését és elvágja vele a torkomat, meg fog ölni.

Kicsit csöndben maradtam, de aztán a félelemtől ismét felordítottam. Erre még erőteljesebben rám üvöltött, és nyomatékosította a halálos fenyegetését” – mesélte a lapnak a 47 éves asszony, aki szakácsként dolgozik egy gödöllői közétkeztetéssel foglalkozó cégnél.

 

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!