döntések

2020.11.12. 13:30

Tóth Gabi elmondta: ezért nem Tóth Verát választotta a gyermeke keresztanyjának

Az énekesnő elárulta, hogy miért a legjobb barátnőjét választotta a fontos feladatra a nővérével szemben.

Budapest, 2017. augusztus 10. Tóth Gabi énekesnõ a Somló Cirqsz címmel megrendezett Somló Tamás emlékkoncerten a Magic Mirror Sátorban, a Hajógyári-szigeten a 25. Sziget Fesztiválon 2017. augusztus 9-én. A tavaly elhunyt énekes, zenész, aki idén lenne 70 éves, dalai nagyzenekari hangzásban szólaltak meg a Modern Art Orchestra közremûködésével. MTI Fotó: Mónus Márton

Forrás: MTI / Mónus Márton

Fotó: Mónus Márton

Tóth Gabi rengeteg támadást kapott amiatt, hogy nem a nővérét, Verát választotta a kislánya keresztanyjának, hanem a legjobb barátnőjét.

Az énekesnő a Ripost cikke szerint most a csalad.hu-n vezetett blogjában magyarázta el döntése okát.

„Miután kiposztoltuk az eseményt, sokakban felmerült a kérdés, hogy vajon Vera lett-e a keresztanya, és sokkolta őket, hogy nem. És mint szinte mindig, ha rólam/rólunk van szó, záporozni kezdtek a vélemények. Én azt hittem, hogy már nem érhet meglepetés, de döbbenten tapasztaltam, hogy milyen naiv voltam/vagyok még mindig. Úgy estek nekem páran, úgy kérték számon a döntésemet, mintha bűnt követtem volna el azzal, hogy nem a testvéremet választottam keresztanyának. Sokat gondolkodtam azon, hogy ez a fajta véleménycunami miért bosszantott most jobban, mint máskor, és csak arra tudok gondolni, hogy azért, mert tényleg ez volt az a téma, aminél azt hittem, beleköthetetlen. Isten áldását kértük a gyermekünkre a családunk előtt és a lányunknak az anyukáján, nagynénjén, nagymamáin kívül lett még egy – én úgy hívom – cinkosa, aki ugyan nem családtag, de az elmúlt 10 évben számtalanszor bizonyította az önzetlen szeretetét, a feltétlen lojalitását úgy irántam, mint a családom iránt” – fogalmazott az énekesnő.

Gabi a bejegyzésben azt is elárulta, hogy Bogi nevű barátnője tíz éve áll mellette jóban-rosszban, és még akkor is támogatta őt, amikor Gabi nem viselkedett éppen túl kedvesen Bogival.

Borítókép: Tóth Gabi a Somló Cirqsz címmel megrendezett Somló Tamás emlékkoncerten a Magic Mirror Sátorban, a Hajógyári-szigeten a 25. Sziget Fesztiválon, 2017. augusztus 9-én

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!