forró

2020.11.09. 22:03

Hűha! Extrém helyen is szexelt már a magyar színésznő

Egy tévéműsorban vallott titkáról.

Forrás: Ripost / Szabolcs László

Nem sokan mondhatják el magukról, hogy a felhők felett sikerült eltölteniük pár romantikus percet a partnerükkel. Fésűs Nelly azonban megteheti ezt, ugyanis a LifeTV-n látható Bréking hétfői adásában elárulta, bizony vele előfordult már, hogy egy utasszállító mosdójában estek egymásnak a párjával – írja a Ripost.

„Nekem még a bakancslistámon van, hogy egy repülőgép mosdójában szexeljek” – kezdte a műsorban Polgár Tünde, ám Fésűs Nelly gyorsan lecsapta a magas labdát.

Mint kiderült, a színésznő ezen az élményen már túl van. Bár azt nem árulta el, hogy a történet másik szereplője a férje volt, vagy még korábban történt az eset, de egy jó tanácsot intézett a nézőkhöz, ha esetleg hasonló dolgok foglalkoztatják a fantáziájukat.

„Nekem a Tünde bakancslistája már megvolt. Csináltam repülőgép mosdójában. Ez egy tengerentúli járaton történt. Nyilván szerencsés, ha nem a Budapest – Prága járaton esünk egymásnak. Már pár órája utaztunk, és akkor már éreztem, hogy muszáj megmozgatni magamat. Kimentünk egymás után...”

– fogalmazott Nelly, aki a további történéseket a nézők fantáziájára bízta.

Kovács Áron pedig azonnal megjegyezte, hogy ezzel a színésznő egy elit klubhoz csatlakozott, a Mile high clubhoz, itt pedig csak azok lehetnek tiszteletbeli tagok, akik csinálták már repülőn. Áron egyébként hozzátette: ilyen szempontból az ő fantáziáját is foglalkoztatja a repülőgépek mosdója.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!