Harsány hírei

2012.06.04. 09:06

Elnyerték az ökoiskola címet

Harsány. „A napokban kaptuk meg a hivatalos értesítést, mely szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felkért értékelő bizottság javaslatára Dr. Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár döntése értelmében a harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda a 2012-2015 közötti időszakra elnyerte az Ökoiskola címet” - tudtuk meg Takácsné Oczela Csilla intézményvezetőtől.

Harsány. „A napokban kaptuk meg a hivatalos értesítést, mely szerint az Emberi Erőforrások Minisztériuma által felkért értékelő bizottság javaslatára Dr. Gloviczki Zoltán közoktatásért felelős helyettes államtitkár döntése értelmében a harsányi Hunyadi Mátyás Általános Iskola és Napköziotthonos Óvoda a 2012-2015 közötti időszakra elnyerte az Ökoiskola címet” - tudtuk meg Takácsné Oczela Csilla intézményvezetőtől.„A cím elnyerését, tanúsító oklevelet ünnepélyes keretek között az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Vidékfejlesztési Minisztérium tisztségviselőitől vehetjük át 2012. június 9-én Budapesten. A pályázat sikeréhez hozzájárultak a fenntartónk, Harsány Község Önkormányzata támogatásával megvalósult fejlesztések az idei tanévben elindított Ökoiskola program, a civil és szülői szervezetek részéről nyújtott együttműködések és az intézmény dolgozói részéről végzett színvonalas szakmai munka. Az, hogy Ökoiskola lettünk, nem csupán egy kitüntető cím, hanem meghatározza azt az utat, amin a következő években járnunk kell.”

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!