haon-sportoldal

2013.01.09. 15:10

Labdarúgás: Több száz ifjú tehetség kergette a labdát az Emléktornán

Debrecen- Két ezüstérmet szereztek a DSC-SI focista palántái a Sportiskola labdarúgó szakosztálya által szervezett I. Sidó Csaba Emléktornán.

Debrecen- Két ezüstérmet szereztek a DSC-SI focista palántái a Sportiskola labdarúgó szakosztálya által szervezett I. Sidó Csaba Emléktornán.A hagyományteremtő szándékkal megrendezett utánpótlás-viadalon három korosztály (2002, 2003, 1997) tehetséges focistái mérték össze tudásukat a Hódosban. Összesen mintegy 200 gyermek lépett pályára. A legjobban a DVSC utánpótláscsapatai szerepeltek, ők mindhárom korosztályban maguk mögé utasították a mezőnyt. Az idén 50 éves Debreceni Sportiskola fiataljai a 2002-esek és a 1997-esek versenyében állhattak a dobogóra.

Az igazolt játékosok mellett a focival még csak ismerkedő ovisok is bemutathatták tudásukat a tornán. Nekik Ovifoci-gálát rendezett a labdarúgó szakosztály. A mintegy 120 apróság lelkesen és nagy örömmel kergette a labdát a Hódos Imre Rendezvénycsarnok, néha bizony „hatalmasnak tűnő” játékterén.

HBN

Az I. Sidó Csaba Emléktorna végeredménye:

2002. január 1. után születettek

I. DVSC

II. DSC-SI

III. Balmazújváros

IV. Hajdúböszörmény

V. DEAC

2003. január 1. után születettek

I. DVSC

II. Hajdúböszörmény

III. DEAC

IV. Balmazújváros

V. DSC-SI

1997. január 1. után születettek

I. DVSC

II. DSC-SI

III. Hajdúböszörmény

IV. DEAC

V. Balmazújváros

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!