haon-sportoldal

2012.02.07. 10:11

Sima MVFC-győzelem a Haladás ellen

A berettyóújfaluiak visszavágtak az őszi szombathelyi vereségért.

A berettyóújfaluiak visszavágtak az őszi szombathelyi vereségért.

Újabb három egységgel gyarapította bajnoki pontjait az MVFC Berettyóújfalu férfi futsalcsapata az élvonalbeli bajnokságban: a Haladás gárdáját sikerült 4–1-re legyőzni a bihariaknak.

A mérkőzés a szombathelyiek góljával kezdődött: a hazai közönség számára kellemetlen meglepetésként már az első percben betaláltak a vendégek a kapuba. A Mezei-Vill mindent megtett az egyenlítés érdekében, ám sok hiba jellemezte játékát. Végül a tizenharmadik percben Lovas egalizált, a következő minutumban pedig Nagy István góljával átvette a vezetést az újfalui együttes. Az első félidő végén kisbüntetőhöz jutott a Haladás, ez a lehetőség azonban kimaradt, Pallai védésének köszönhetően. Leo Mendes azonban még eredményes volt a sípszó előtt, így 3–1-re alakította az állást.

A második játékrészben számos helyzetet láthatott a közönség mindkét kapu előtt, ezekből viszont nem született újabb találat. A végén kockáztatott a szombathelyi gárda, és lehozta hálóőrét, de ez a lépés sem bizonyult nyerőnek, sőt Lovas megszerezte saját maga második, a Mezei-Vill negyedik gólját. A hazaiak tehát 4–1-re nyerték a mérkőzést, visszavágva az őszi szombathelyi vereségért.

A következő fordulóban – február 13-án – a DEAC Armada vendége lesz az MVFC.

A tények:

MVFC Berettyóújfalu–Admirál Haladás VSE 4–1 (3–1)

Berettyóújfalu, Pálfi István Rendezvénycsarnok, vezette: L. Tóth L., Takács A., Veres J.

MVFC: Pallai – Lovas, Victor, Trencsényi, Leo Mendes. Cserék: Szécsi, Nagy T., Szabó P., Nagy I., Mezei, Rábl, Gál. Edző: Turzó József.

Haladás: Németh K. – Bagó, Kottán, Horváth, Halmos. Cserék: Nagy G., Czeglédi, Németh P., Jáger, Egle, Kádas, Póta. Edző: Pálmay Tamás.

Gólszerzők: Halmos (1. perc), Lovas (13. p.), Nagy I. (14. p.), Leo Mendes (20. p.), Lovas (39. p.).

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!