haon-sportoldal

2011.10.24. 17:19

Újabb rangadó vár a Factumra

Debrecen - A többnyire fiatalokból álló Factum kosarasai tisztességgel szeretnének helyt állni.

Debrecen - A többnyire fiatalokból álló Factum kosarasai tisztességgel szeretnének helyt állni.

A bravúros szombati győzelmet követően (Factum-SZEDEÁK 94-91), kedden 18 órától ismét nagy küzdelem vár a csapatra, hiszen a Szolnoki Olaj KK látogat a cívisvárosba.

A legutóbbi bajnok, kupa- és Szuperkupa-győztes alakulat a nemzetközi kupaszereplés miatti halasztást követően érkezik az Oláh Gábor utcába, ahol vélhetően eddigi két bajnoki győzelmét háromra akarja növelni. A vendégek az elmúlt héten bejutottak az EuroChallenge főtáblájára és reményeik szerint a debreceni mérkőzést is sikerrel veszik. A nyáron minőségi játékosokkal tudtak erősíteni, így nem kérdés, hogy ismét a bajnoki címért küzdenek.

Bármi megtörténhet

Ez sajnos nem mondható el a több U23-as játékost a soraiban tudó Factumról, a fiatalok még csak ízlelgetik az első osztályt. Viszont akaraterőben és győzni akarásban nem szenvednek hiányt, ezt szombaton be is bizonyították.

- Egy remek játékosokból álló Szegedet győztünk le, végig csapatként küzdöttünk! Hogy kedden mi lesz, arra senki sem tud pontos választ adni, a lényeg, hogy mi mindent el fogunk követni – mondta Szabó Miklós, a debreceniek játékosa.

A Szeged felett aratott bravúros győzelem, melyet csak az utolsó pillanatokban szerzett meg a csapat, talán lendületet adhat a játékosoknak, hiszen ők is ismerik a mondást, miszerint a sportban bármi megtörténhet. És ez miért ne lehetne igaz a bajnoki címvédő ellen is?!

HBN-PZ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!