haon-sportoldal

2011.10.17. 13:48

DVSC-Fórum: Szükség lenne az idegenbeli bravúrokra

A DVSC-Fórum vereséget szenvedett Veszprémban, pedig ebben a meccsben több is lehetett volna.

A DVSC-Fórum vereséget szenvedett Veszprémban, pedig ebben a meccsben több is lehetett volna.

Inkább bosszús, mintsem szomorúak voltak a debreceni lányok a szombati, bellen megvívott bajnoki találkozót követően. A Loki úgy kapott ki idegenben, hogy szinte végig megvolt az esélye a pontszerzésre, ám végül 29-26-ra a hazaiak diadalmaskodtak.A cívisvárosiak csakis magukat okolhatják a vereségért – tudta meg a Napló Kudor Kittitől, a DVSC irányítójától.

Rengeteg hiba

- A védekezésünk egész meccsen nem állt össze, pedig mindenki tudta a feladatát, hiszen egész héten ezt gyakoroltuk. A támadásban nyújtott produkciónkra sem lehetünk túl büszkék, ugyanis 13 ziccert és két hétméterest hibáztunk el. Ha a 100 százalékos helyzeteink fele bemegy, már azzal nyerhettünk volna. Ennyi kihagyott ziccerrel nem lehet meccset nyerni – vélekedett az amúgy jól játszó és 4 gólig jutó játékos.

Pedig kellene a bravúr

Kudor kiemelte, a bajnokság során beigazolódott, hogy nagyon sok egyforma képességű csapat van jelenleg a mezőnyben, akik egytől egyig a legjobb négybe pályáznak. Éppen ezért, az ilyen rangadókon nagyon fontos lesz a végelszámolásnál az idegenben aratott győzelmek száma.

– Az utóbbi hetekben is több meglepetésgyőzelem született, éppen ezért lett volna jó, ha mi is bemutatunk egy ilyen bravúrt. Sajnos nem tudtunk élni a lehetőséggel, így majd a tavaszi idényben kell legyőznünk a Veszprémet hazai pályán – taglalta Kudor, aki véleményezte azt is, hogy legközelebb október 26-án, a Győr ellen lép pályára bajnoki meccsen a Loki.

– Jól jön ez a kisebb szünet a pontvadászatban, így tovább dolgozhatunk és gyakorlolhatunk. Bízom benne, hogy egy szoros mérkőzést tudjunk majd játszani a bajnokkal – mondta Kudor Kitti.

HBN-BN


Az eddigi legnehezebb erőpróba várt a DVSC-Fórumra a honi bajnoki pontvadászatban, ugyanis a nyáron komolyan megerősített Veszprém Barabásnál vizitáltak a piros-fehérek szombaton.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!