haon-sportoldal

2011.09.02. 15:18

Végre teljes kerettel a Derecske

Derecske - Diadalra készül Makleit Tibor alakulata vasárnap a Püspökladány ellen.

Derecske - Diadalra készül Makleit Tibor alakulata vasárnap a Püspökladány ellen.

Bár már túl vagyunk két fordulón a megyei első osztályban is, mégis mondhatjuk, hogy a derecskeieknek igazán most indul a bajnokság. Ahogy Makleit Tibortól, a Derecske mesterétől megtudtuk, a felkészülés alatt többen olyan sérüléseket szenvedtek, hogy eleve hat hiányzóval vágtak neki az őszi idénynek.

– Sok problémával küzdöttünk az első két körben, de végre felépültek sérültjeink, így eltökélt szándékunk, hogy győzedelmeskedjünk a Püspökladány ellen. Riválisunk bár biztosan jól összerakott, jól felépített gárda, mégis az egyesület életében történtek után mondhatjuk, valószínű és érthető, hogy gyengébb játékerőt képvisel a Ladány, mint eddig. Mindezek ellenére színvonalas, hajtós derbire készülünk – mondta Makleit Tibor, a Derecske vezére a vasárnap 15.30-kor kezdődő Püspökladány elleni mérkőzésüket megelőzően. Azt is megtudtuk tőle, hogy a végelszámoláskor az első hat hely valamelyikére várja csapatát.

SZADÓ

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!