Emailben küldhető nevezetességek

<p>Hajdúböszörmény - A világhálón küldhetjük el ismerőseinknek Hajdúböszörmény nevezetességeit.</p>

A levelező rendszerek segítségével könnyen továbbítható két és fél perces rövidfilmet a város honlapján megtalálhatja az is, aki nem kapta meg valamelyik ismerősétől. Az összeállított zenés anyag Horváth Tamás fotós képeivel mutatja be a város szépségeit, kultúráját. Kiss Attila polgármester sajtótájékoztatón elmondta, hogy ő minél több ismerősének küldi majd el a kisfilmet, s erre biztat mindenkit, aki megkapja, megtalálja az anyagot. Mint megfogalmazta, így kedvet kaphat az üzenet címzettje, hogy ellátogasson Hajdúböszörménybe.
Mező Barna
a Városfejlesztési Osztály vezetője sajtótájékoztatón megfogalmazta, a Pipó Krisztián által összeállított anyag egy új és modern formája a város népszerűsítésnek.
További tervek, hogy az elkészült összeállítást további hét nyelvre, köztük a testvérvárosok nyelvére is lefordítják majd. Aki kíváncsi a www.hajduboszormeny.hu honlapon hamarosan megtalálhatja egy kisebb méretű továbbítható formában, és egy saját részre letölthető nagyobb méretű formában „Hajdúböszörmény az élet városát”.

 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!