Hajdú-Bihar

2013.01.25. 08:42

Megkérdeztük: Milyen vizet szokott fogyasztani?

Debrecen - Olvasóinkat kérdeztük, milyen vizet fogyasztanak?

Debrecen - Olvasóinkat kérdeztük, milyen vizet fogyasztanak?– Sima csapvizet iszom általában, ha pedig nagyon muszáj, akkor szénsavas ásványvizet – válaszolt Perge Anikó.

Hodos Anna inkább ásványvizet fogyaszt. – Szerintem a csapvíz túlságosan klóros, illetve keserű. Mást nem nagyon iszom, az alakomra figyelek. – fogalmazott. – Csapvizet iszom, nem bízom a palackozott vizekben. Állítólag vesekövet is okozhat és nem is olyan finom.

Nagyon ritkán esetleg üdítőt is szoktam inni – mondta Miski Zoltán. – Ásványvizet iszom, mivel a szüleim általában ezt vesznek.

Otthon tisztítjuk a vizet, így iható a csapvíz is, de nem ezt fogyasztom sokszor, pedig az ásványvízről tudom, hogy mennyire káros és nem tiszta – halhattuk Bordás Brigittától.

Szilágyi Noémi inkább csapvizet iszik, jobban szereti az ízét. – Szerintem az ásványvíz nem is finom és nem is igazán tiszta, így inkább ha inni kell, a csapvízhez fordulok „segítségért” – válaszolta.

– Mindkettőt egyaránt fogyasztom, a csapvizet azért, mert természetesen hideg, amit pohárba töltök, az ásványvizet pedig azért, mert jó szénsavas. Az üdítőknek nem vagyok híve, számomra túlságosan cukrosak, egészségtelenek – felelt Karap Judit.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!