Hajdú-Bihar

2013.01.31. 15:03

„Lenyúlták a bankkártyáról” - Helyreigazítás

Helyreigazítás - A Napló és oldalunk 2013. 01. 10-én közzétett „Lenyúlták a bankkártyáról” című cikkben közöltünk egy bankkártyával elkövetett bűncselekmény feltételezett tényállását és egy rendőrségtől kapott fotót is, amelyen két fiatalember volt felismerhető.

Helyreigazítás - A Napló és oldalunk 2013. 01. 10-én közzétett „Lenyúlták a bankkártyáról” című cikkben közöltünk egy bankkártyával elkövetett bűncselekmény feltételezett tényállását és egy rendőrségtől kapott fotót is, amelyen két fiatalember volt felismerhető.A rendőrség kérésére adtunk helyt akkor amikor kértük, hogy aki felismeri a képen szereplő személyeket, tegyen bejelentést a cikkben megjelölt telefonszámokon.

A fotón felismerhető két fiatalember jelentkezett a rendőrségen, hogy tisztázzák magukat, így a hatóság nem gyanúsítottként hanem tanúként hallgatta meg őket az eljárásban.

A Debreceni Rendőrkapitányság továbbra is nyomoz az ügyben a tettesek felkutatása végett, így a fotón szereplő két fiatalembernek a cikkben szereplő bűncselekményhez nincs köze.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!