Hajdú-Bihar

2012.09.09. 17:17

Balatonszárszó számára minta Hajdúszoboszló

Úgy két éve gondoltunk egyet: Szoboszló híres gyógycentrum, Szárszó pedig az lesz, ezért első lépésben felvettük a kulturális kapcsolatot a hajdúvárossal - fogalmazott a Dél-Balaton közepén található város polgármestere, Dorogi Sándor, aki csapatával részt vett a vasárnapi, szoboszlói repülőtéren tartott örömnapon

Úgy két éve gondoltunk egyet: Szoboszló híres gyógycentrum, Szárszó pedig az lesz, ezért első lépésben felvettük a kulturális kapcsolatot a hajdúvárossal - fogalmazott a Dél-Balaton közepén található város polgármestere, Dorogi Sándor, aki csapatával részt vett a vasárnapi, szoboszlói repülőtéren tartott örömnaponHajdúszoboszló mint a legek fürdővárosa él a szárszóiak gondolatában. - Sokat tanulhatunk Szoboszlótól, ezért szeretnénk a turisztikai együttműködésünket erősíteni a várossal - fogalmazott Dorogi Sándor, Balatonszárszó polgármestere, aki a szombati, reptéren tartott örömnapon kollégáival és a település néptánccsoportjával vett részt. Elárulta, hogy amikor balatoni kollégáit arról kérdezte, hová járnak a szezon után pihenni, a legtöbbjük a hajdúvárost említette azzal a magyarázattal, hogy a szoboszlóiak azt adják, amit megígérnek, s egy kicsit többet is.

A balatoni város vezetője úgy véli, mindkét településnek előnyös lehet a kapcsolat, hiszen ők is szívesen invitálják az itt élőket a magyar tengerhez. A krokodilfarmjáról, a Csukás István Színházról, a József Attila - emlékmúzeumról nevezetes város delegációjának tagjai csodálattal tapasztalták, hogy még mindig teltház van Szoboszlón.

HBN-BB 

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!