Hajdú-Bihar

2011.10.05. 13:55

Forgalmi rend a Mihály-napi vásár idején Debrecenben

Debrecen - Debrecenben 2011. október 8-án és 9-én (szombaton és vasárnap) rendezik meg a Mihály-napi nagyvásárt.

Debrecen - Debrecenben 2011. október 8-án és 9-én (szombaton és vasárnap) rendezik meg a Mihály-napi nagyvásárt.

A Mikszáth Kálmán utcán és a Thomas Mann utcán zajló 2-es villamospálya építési munkálatok miatt a vásár ideje alatt a 35-ös számú főút felől érkező illetve az arra haladó autósok a Doberdó utca–Kartács utca–Dóczy József utca–Egyetem sugárút terelőútvonalon vagy az M35-ös autópálya elkerülő szakaszán közlekedhetnek.

A gyorsabb közlekedés érdekében a két nap alatt a Dóczy József utca és az Egyetem sugárút minkét oldalában tilos a megállás, valamint - a 2-es villamospálya építési munkálatai által érintett - Füredi úton (a Füredi út-Nádor utca–Dózsa György utca csomópontban) 2-2 sávon közlekedhetnek a járművezetők.

Kérjük a járművezetőket, hogy a kihelyezett forgalmi jelzőtáblák utasításainak megfelelően, figyelmesen és óvatosan közlekedjenek, valamint a forgalomenyhítés érdekében vegyenek igénybe minden forgalmi sávot! A munkálatokkal érintett szakaszokon vegyék figyelembe a „Megállni tilos!” táblákat! A tilosban parkoló autókat elszállítják!

Kérjük a gyalogosokat, vegyék figyelembe, hogy a kivitelezés miatt lezárt területek munkaterületek, ezért a kordonokon, korlátokon ne járjanak át! A gyalogos- és gépjárműforgalom elől elzárt területeket senki ne használja!

A gyorsabb közlekedés érdekében, aki teheti, kerülje el az említett útszakaszokat!

Türelmüket, megértésüket köszönjük!

Bővebb információ a www.2-esvillamos.hu és a www.dkv.hu internetes honlapokon található.

- Dr. Szabó József, projektmenedzser -


Debrecen - Debrecenben a hétvégén – a korábbi évek hagyományának megfelelően – Őszi Nagyvásár kerül megrendezésre Debrecenben, a Böszörményi, Bólyai, Békéssy Béla utcákon és az Ötvenhatosok terén.

Debrecen – A Debreceni Közterület Felügyelet 2011. október 8-9-én rendezi az Őszi Országos Kirakodó Vásárt. A vásár megrendezése a szokásos helyen, Böszörményi úton, Bólyai úton, Békessy B. úton, illetve az Akadémia utcán kerül lebonyolításra.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!