Hajdú-Bihar

2011.08.25. 07:07

Jegyzet: Kell ez?

<em>Miután infarktus, agyvérzés és szélütés (jó esetben csak) közeli tünetekkel átvészeltük, hogy a frank az alpesi csúcsokat döntögette hetekig, a kormány szerdán (a frank 238,58-on zárt) megkezte felvilágosító kampányát az árfolyamrögzítésről.</em> <strong>Fabók Ágnes jegyzete</strong>

Miután infarktus, agyvérzés és szélütés (jó esetben csak) közeli tünetekkel átvészeltük, hogy a frank az alpesi csúcsokat döntögette hetekig, a kormány szerdán (a frank 238,58-on zárt) megkezte felvilágosító kampányát az árfolyamrögzítésről. Fabók Ágnes jegyzete

Erre már nem is mondanánk semmit, csak legyintenénk: megszoktuk. Na, de hogy a megkésett intézkedés megkésett kampányára 50 milliót költsenek adóforintjainkból?!

Most őszintén! Tényleg szükség van erre, mikor még a mucsajröcsögei Mari néni is a tőzsdehíreket nézi a talkshow helyett?

Az államtitkárság ilyen-olyan megmondó embere szerint azért kell a három hetes kampány, hogy hatékonyan és gyorsan tájékoztassák a devizahiteleseket az új lehetőségekről. Erre országos tévéket, rádiókat használnak, meg a Lánchíd Rádiót. Ez utóbbi magyarázatát csak abban látom, hogy a kormány tudomása szerint Budapesten, Balatonfüred környékén és Székesfehérváron él (e helyeken fogható ugyanis az adó) a legtöbb devizahiteles, s őket ezért még egy plusz csatornán is el kell érni.

De, kérdezem én Önt, ki alpesi devizában nyögi a törlesztőt! A kormány tájékoztatása nélkül tényleg nem figyelne arra, hogy könnyíthetne helyzetén? Nem örülne -e inkább olyan hírnek, hogy 50 millióból 50 családot mentenek meg a kilakoltatástól?

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!