Hajdú-Bihar

2010.03.21. 20:00

Országgyűlési választás 2010 | Az áprilisi választás tétje hazánk jövője

<p>Debrecen - Ezt Morvai Krisztina, a Jobbik államfőjelöltje jelentette ki vasárnap azon a lakossági fórumon, melyet Gaudi-Nagy Tamással, a Jobbik igazságügyi miniszter jelöltjével valamint Kulcsár Gergellyel, a párt megyei szervezetének elnökével közösen tartottak az Oláh Gábor utcai sportcsarnokban.</p>

Nem szabad elhinnünk, hogy a fennálló rendszert nem lehet megváltoztatni – hangsúlyozta beszédében az EP-képviselő. – Magyarországon a Jobbik az egyetlen politikai erő, ami valóban radikális változást hozhat, melynek lényege, hogy a politika középpontjában ismét a magyar emberek álljanak – ezt már Gaudi-Nagy Tamás mondta, s kiemelte: céljuk, hogy az élet minden területén érvényesüljön a nemzeti önrendelkezés és a társadalmi igazság.

A teltházas fórumon végül Kulcsár Gergely bemutatta a párt debreceni polgármester jelöltjét, Ágoston Tibort, aki a már 1281 napja demonstárló Kossuth téri tüntetők egyik vezetője.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!