Hajdú-Bihar

2008.03.11. 10:14

Nem mindennapi poénok dörögnek a debreceni Lovardában

<p>Debrecen – Aranyosi Péter, Beliczai Balázs és Litkai Gergely, a Stand Up Dumaszínház három humoristája március 13-án, ezen a héten csütörtökön 19 órától a Lovardában nevetteti a közönséget.</p>

A helyi publikum által jól már ismert nagydumások lépnek fel ezen a héten a Dumaszínházprogramsorozatában, hiszen mindhárom fiatal visszatérő vendég Debrecenben, az elmúlt tizenhárom hónapban többször is nagy sikert arattak a hétköznapokból merített, ám nem mindennapi poénjaikkal.

A fellépők persze nemcsak Debrecenben bizonyítottak: Aranyosi Péter Fábry Sándor Esti Showderének állandó műsoreleméért, a mulatságos tárgyakat bemutató dizájncenterért felel, Beliczai Balázs pedig a Magyar Rádió V. humorfesztiválján a Magyar Televízió különdíjában részesült. Litkai Gergelyt sem kell már sokaknak bemutatni, de talán azt kevesebben tudják, hogy ő indította el a Dumaszínházat, és jelenleg is vezetője a vidám társaságnak. A 2008-as év harmadik Dumaszínháza ezen a héten sem fog csalódást okozni, a havi felszabadító nevetés csütörtök este is garantált.
A közönség tagjainak csupán arra kell vigyázniuk, hogy a folyamatos telt házas előadásokra idejében beszerezzék a belépőjegyeket, amit a Napló-székházban, a Pont Irodában, a Mezonban, az Egyetemi Ajándékboltban, a Tourinformban és a Lovarda sörözőjében tehetnek meg.

Sz. L.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!