Szponzorált tartalom

2020.12.18. 00:05

Corner Döner – mindig friss és minőségi alapanyagból

A Corner Döner immáron ötödik éve színesíti a miskolci gyorséttermi kínálatot.

Forrás: Corner Döner - Facebook

Működésünk első négy évében az egyetlen dönert kiszállító étterem voltunk a városban, és az, hogy az éven több konkurencia is megjelent a piacon, nem gyengítette, hanem méginkább fellendítette kisvállalkozásunkat. Többek között idén hosszú tervezgetés után a hatalmas igényre való tekintettel megjelentek a hamburgerek is a kínálatunkban, aminek hatalmas sikere van a miskolci burgerezők köreiben, hiszen akárcsak a dönerek esetében, itt is friss és minőségi alapanyagokat használunk.

A 2020-as év mindenkinek hozott nehézségeket, a korlátozások nagy része pedig a vendéglátósokat érintette. De egy jó vállalkozás alkalmazkodik a változásokhoz. A fantasztikus étel pedig vonzza a környező település lakóit is, akik a kialakult helyzet miatt nem tudtak annyiszor jönni, ahányszor szeretnének, ezért a kiszállítást is kibővítettük, már házhoz visszük a dönert és a burgert Kistokajba, Májiba és Nyékládházára is, hogy ne csak Miskolcon élvezhessék kockázatmentesen ételeinket.

A Corner Döner csapata

A fenntarthatóság jegyében már a tavalyi évben bevezettük a lebomló csomagolásokat, és igyekszünk minden felesleges hulladékot minimálisra csökkenteni, ezzel járulva hozzá egy tisztább, élhetőbb városhoz. Jó érzés látni, hogy szférában egyre többen követik a példánkat.

Nagyon fontosnak tartjuk, hogy vendégeink olyan kiszolgálást, és minőséget kapjanak, ami miatt időről időre visszajárnak hozzánk, ezért külön örömmel tölt el minket, hogy ilyen sokan újra és újra rendeltek tőlünk sokan a kezdetek óta járnak hozzánk. Őket barátoknak és egy kicsit csapattagoknak is érezzük, meg se kell szólalniuk, már készítjük nekik a „szokásosat”.

Az elmúlt öt évben rengeteget sikerült fejlődnünk minden téren. Immáron egy stabil, összetartó csapatként dolgozunk nap mint nap azon, hogy minőségi ételeket készíthessünk nektek, és hálásak vagyunk, hogy ebben a nehéz helyzetben is támogattok minket. A következő öt évben is azon fogunk dolgozni, hogy rászolgáljunk a bizalmatokra.

Ételeiket megrendelhetik a 06 70 219 7022-es telefonszámon.

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!