Szponzorált tartalom

2020.12.16. 16:52

Bemutatkozik a megújult felsőzsolcai NívóBistro és Pizzéria

Vendéglátó egységünk 2016-ban nyitotta meg kapuit a kedves vendégei előtt, akkor még Nívó Sör és Ételbár néven kezdtük meg a működésünket.

Eleinte a szerencsejátékra és a helyben történő italfogyasztásra fektettük a hangsúlyt, viszont ahogy az idő telt, mi egyre szélesebb választékkal rukkoltunk elő és folyamatosan bővítettük a repertoárunkat az igényeknek megfelelően.

Többek között elkezdtünk az ételek készítésével is foglalkozni helyben történő fogyasztásra, majd pedig elindítottuk a házhozszállításos szolgáltatásunkat is. Étlapunk – attól függetlenül, hogy nem étteremként működünk – bőséges választékkal rendelkezik, hiszen akik nálunk szeretnének enni, azok többek között a levesek, frissensültek, gyros tálak, wrappok, quesadillák, hamburgerek, saláták és különféle desszertek közül is választhatnak, illetve különböző 2 és 4 személyes tálakkal is a vendégek rendelkezéseire tudunk állni és a kínálatunk folyamatosan bővül.

A közelmúltban megérkezett hozzánk egyenesen Olaszországból a pizza kemencénk is, így mennyei ízvilágú olasz pizzákkal is bővítettük a palettánkat és 20 féle különlegesség közül választhatnak azok akik egy igazi olasz pizzára vágynak. Egy átalakítás is történt nemrégiben a helyiségünkben, hiszen a szerencsejáték részleget elkülönítettük attól a résztől, ahol helyben történő étel-ital fogyasztás történik, ezzel is a vendégeink nyugalmát segítve. Ezeknek az átalakításoknak és újdonságoknak köszönhetően egy névváltoztatáson is átestünk és már NívóBistro és Pizzéria néven működünk a továbbiakban.

A jó idő beköszöntével a kerthelységünkben található roppant hangulatos „kiülős” rész is igénybe vehető, ahol többek között rendezvények lebonyolítását is vállaljunk.

Bátran kijelenthetjük, hogy éttermünk ismertsége folyamatosan nő a régióban, hiszen egyre több településről térnek be hozzánk a vendégek és rendelnek házhoz különböző ételeket, illetve ami szintén elismerés számunkra, hogy nemrégiben tiszteletét tette nálunk az M4 Sport TV stábja is, és élőben közvetítette az aktuális Magyar Kupa sorsolást, ahogyan a helyi csapat játékosai és edzői stábja Felsőzsolca polgármesterével karöltve izgulta végig az eseményt.

Várjuk meglévő és leendő vendégeinket sok szeretettel a megújult NívóBistro és Pizzériába egy finom ételre vagy italra, illetve kíváncsiak vagyunk a véleményeikre is, hiszen számunkra mindig is a kedves vendég visszajelzése a legfontosabb.

Az alábbi elérhetőségeken tud velünk kapcsolatba lépni:

Weboldalunk: www.nivobistro.hu

Telefonszám: 0620/490-0635

Instagram: nivobistro

Képgaléria

(PR cikk)

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!