Gamer

2010.04.28. 10:49

Sims 3: Ősszel már konzolokon is

<p>A kiadó nyilatkozata szerint a közkedvelt The Sims 3 életszimulátort ősszel Xbox 360-ra, PlayStation 3-ra, Wii-re és Nintendo DS-re is kiadják.</p>

A konzolos verziók karakterei jelenleg még fejlesztés alatt állnak, de a jövőben kedvenceink majd új Karma Power tulajdonsággal is rendelkeznek, amihez speckó ajándékok is járnak,ilyen például a "get lucky", "bless them with", "instant beauty", illetve "epic fail". Érdemes minél óvatosabban kezelni az új lehetőségek hatáskörét, mert a sors keze könnyen visszavághat, kellemetlen tapasztalatokkal gazdagítva főhőseinket. A felhasználók emellett majd létrehozhatnak különböző egyénre szabott jellemvonásokat is, amelyek a későbbiekben komoly hatással lesznek majd virtuális személyeink sorsának alakulására, így közvetve okozhatunk nekik szerencsét, de ugyanakkor meg is büntethetjük őket.

Az Xbox 360 és a PlayStation 3 konzoloknál lehetőségünk nyílik integrált csere rendszerre, ami nagyjából azt takarja, hogy a játékosok megmutathatják másoknak a saját kreációikat és letölthetnek egymástól egyedi tartalmakat. Mivel végig összeköttetésben vannak egymással így a funkció eléréséhez ehhez a játékból sem kell kilépnie senkinek ami lényegesen gördülékenyebbé teszi az interaktív élményét a terméknek. A felhasználók a Facebook oldalon megmutathatják a nagyvilágnak az elért eredményeiket, trófeáikat is, így idővel a Sims3 közösségi életének aktív részeseivé válhatnak.

Azon szerencsés személyek akiknek Wii konzol van a birtokukban, pluszként kapnak egy új strand várost is, ahol egyedi lakosok, emlékművek, karrierek és életkívánságok állnak majd a rendelkezésükre. A játékosok az első alkalommal élvezhetik a The Sims 3-at barátaikkal jutalmakat, bónuszokat kutatva, úgy, hogy mindemellett rengeteg izgalmas új küldetés közül választhatnak, és akkor még nem is említettük az új település felderítésének örömeit.

A Nintendo DS alatt a stylus érintőceruza segítségével építhetjük fel a Simek otthonát és virtuálisan személyre szabhatunk gyakorlatilag mindent, például a dekorációs tárgyakat, lakberendezési cikkeket, használati eszközöket, sőt még a legutolsó textúrát is. Emellett ugyanezt a módszert használva készíthetjük el magukat a karaktereket, kiválaszthatjuk, hogy milyen ruhákat viseljenek, milyen személyiségjegyeik legyenek és így tovább, így a program kezelése a többi platforméhoz képest lényegesen leegyszerűsödik.

Eredeti cikk: Gamechannel

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!