Friss hírek

2010.04.24. 06:36

Ma még lehet jelentkezni a Janikovszky Éva meseíró pályázatra

<p>Szombatig várják az írásokat a Janikovszky Éva meseíró pályázatra. A Fõvárosi Szabó Ervin Könyvtár már hetedik alkalommal hirdette meg: "Az úgy volt..." címû országos pályázatát. 6 és 16 éves kor között bárki jelentkezhet egy ötoldalasnál nem hosszabb történettel, a téma kiválasztásában is szabad kezet kapnak az alkotók- tájékoztatták a Független Hírügynökséget a szervezõk.</p>

A legfeljebb ötoldalas írásokat szombatig postán, személyesen vagy e-mailben is el lehet juttatni a Fõvárosi Szabó Ervin Könyvtárhoz. Az ünnepélyes eredményhirdetés május 28-án lesz, a legjobban sikerült írások alkotói könyveket kapnak.

A meseíró versenyt 2004-ben, a Szabó Ervin Könyvtár fennállásának 100. évfordulója alkalmából hirdették meg elõször. A versengés célja, hogy ösztönözzék az iskolások önálló alkotótevékenységét, fejlesszék az írás- és kifejezõkészségüket, és még közelebb hozzák hozzájuk az irodalmat.

További részletek a www.fszek.hu internetes oldalon találhatóak.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!