Friss hírek

2009.11.17. 15:44

Mobilszolgáltató lesz a Posta? - Index

<p>Az index.hu értesülése szerint mobilszolgáltatóként is megjelenne a magyar piacon a Magyar Posta. Ehhez egy meglévõ szolgáltató, a feltételezések szerint a Vodafone hálózatát használnák - olvasható az internetes portálon.</p>

Évek óta téma Magyarországon a virtuális mobilszolgáltatók megjelenése, de eddig minden kezdeményezés elvérzett a tárgyalások szintjén. Kedden azonban az Index úgy értesült, hogy a Magyar Posta belépne a mobilszolgáltatói piacra, a Vodafone lenne a partnere, és péntekre várható a bejelentés.

A társaság által levédett postafon.hu domain, illetve a Google keresõje által elmentett weboldal is arra utal, hogy mobilszolgáltatóként is piacra lépne a Posta. A hiányos weboldalon - amely a posta.hu oldal része - a menüpontok közt van olyan, amely tarifákkal, készülékekkel, illetve emelt díjas sms-ekkel foglalkozik - írja az index.hu.

A Magyar Posta szóvivõje vasárnapra ígért bõvebb tájékoztatást a témával kapcsolatban, a Vodafone nem cáfolta és nem is erõsítette meg az értesülést. Az Index megkereste a Nemzeti Hírközlési Hatóságot is, hogy tudnak-e egy induló virtuális mobilszolgáltatóról, de közölték: nem nyilatkozhatnak ilyen ügyben.

Ezek is érdekelhetik