Friss hírek

2009.11.21. 16:19

A Fidesz szerint az MSZP adja a fehér lovat a gárda alá

<p>"A fehér lovat a díszzsidózó Pásztor Tibor belvárosi MSZP-s politikus adta, de adott egyet a zsidózó és cigányozó XIII. kerületi MSZP-s képviselõ, Döry Miklós, és Gyurcsány Ferenc is, aki minden nap egy olyan villából indul pénzt osztogatni az MSZP-s holdudvarnak, amelyet kétszeresen, elõbb a nyilasok aztán a kommunisták koboztak el zsidó tulajdonosától" - ezt írta szombat délutáni közleményében Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivõje. "Egy fehér lovat adott Teleki László is, akinek a dolgozata szerint meg kell találni az egyensúlyt, hogy a rasszista MSZP-szavazók körében se legyen szavazatvesztés " - tette hozzá.</p>

Szombaton Lendvai Ildikó MSZP-elnök azt a kérdést tette fel, hogy aki Horthy Miklós Budapestre bevonulását ünnepli, az ünnepli-e ennek végét, a gettóba menetelést - mindezt annak kapcsán, hogy vasárnap a Jobbik és a Magyar Gárda a tervek szerint fehér lovas felvonulást tart Budapesten.

Horthy Miklós és különítményesei Budapestre bevonulásának évfordulóján a tervek szerint fehér lovas menetelés lesz vasárnap Budapesten, ami az elmúlt hét provokációjának betetõzése - mondta szombaton sajtótájékoztatón Lendvai Ildikó a sajóbábonyi incidensre utalva. Egyúttal azt várja a többi pártvezetõtõl, hogy mondják ki, ez tûrhetetlen - tette hozzá.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!