Friss hírek

2009.05.15. 13:15

Különvonat a VOLT Fesztiválra

<p>Idén először különvonat indítanak a soproni VOLT Fesztiválra. A VOLT vonatot a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút Zrt. közlekedteti július 1-től 4-ig Budapest és Sopron között. A különvonatot csak a menetjegyhez váltott kedvezményes pótjeggyel lehet majd igénybe venni.</p> <p>10:20, Budapest-Keleti pályaudvar - ezt a két fontos információt kell megjegyeznie annak, aki a VOLT Fesztiválra vonattal szeretne utazni. A GYSEV a rendezvény ideje alatt minden délelőtt, ebben az időpontban, erről a budapesti pályaudvarról indít különvonatot a VOLT-ra. A különvonatra csak a menetjegyhez váltott kedvezményes, 220 forintos pótjeggyel lehet felszállni, amelyért cserébe mindenkinek ülőhely jár. A menetidő is rövid lesz, a vonat csak Győrben áll meg ugyanis.</p>

A kedvezményes pótjegyet bármelyik vasúti pénztárban meg lehet váltani. A fesztiválról hazafelé igyekvők számára a VOLT-ot követő napon - július 5-én - két különvonat indul Sopronból Budapest-Keleti pályaudvarra - tájékoztatta a Független Hírügynökséget Stöckert Dávid, a GYSEV Zrt. kommunikációs munkatársa.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!