Friss hírek

2009.02.28. 17:50

Cserbenhagyásos gázolással gyanúsítanak egy siófoki rendőrt

<p>Egy rendőré volt az a jármű, amellyel a gyanú szerint elgázoltak egy 52 éves férfit a Somogy megyei Tabon. A balesetkor az egyenruhás nem volt szolgálatban. Megállás és segítségnyújtás nélkül távozott a helyszínről.</p>

A 52 éves helyi férfi holttestét gyalogosok találták meg szombat hajnalban, a helyszíni nyomok alapján egy autó ütötte el hátulról. A nyomokból kiindulva a rendőrök azonosították és megtalálták azt az autót, amely elütötte a férfit. Kiderült: a kocsi egy siófoki rendőré.

A Siófoki Rendőrkapitányság munkatársát a Kaposvári Nyomozó Ügyészség gyanúsítottként hallgatta ki, segítségnyújtás elmulasztása bűntett gyanúja miatt. A Siófoki Rendőrkapitányság vezetője azonnali hatállyal felmentette szolgálati beosztásból a rendőrt. Az ügyben a Kaposvári Nyomozó Ügyészség folytatja az eljárást - tájékoztatta a Független Hírügynökséget a Somogy Megyei Rendőr-főkapitányság sajtószolgálata.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!