Friss hírek

2009.01.20. 16:29

LABDARÚGÁS: Már csak 50 százalék esély van rá, hogy Arsavin az Arsenalba szerződik

<p>A brit média értesülései szerint csak 50 százalék esély van rá, hogy a Zenit Szentpétervár csillaga, Andrej Arsavin az Arsenalban folytatja a pályafutását. Néhány napja még arról szóltak a hírek, hogy már csak néhány apró részletben kell megállapodnia a két klubnak, de keddre ismét távolodtak az álláspontok.</p>

Az orosz alakulat hajlandó megválni a 27 éves klasszistól, ha megkapják érte az általuk kért összeget. Úgy tűnt, hogy az "ágyúsok" készek teljesíteni a Zenit feltételeit, és Arsene Wenger egy újabb hasznos játékost tudhat magáénak. A Sky Sports News kedden azonban arról számolt be, hogy 50 százalékra csökkent a játékos érkezésének esélye, amely komoly gondokat zúdít a francia szakember fejére.

Wenger azért szemelte ki magának Arsavint, mert régóta keresett egy igazán kreatív focistát Cesc Fabregas mellé. Most azonban lehet, hogy le kell mondania az orosz kiválóság szolgálatairól, és nem biztos, hogy az átigazolási időszak végéig megtalálja Arsavin méltó helyettesét.

A játékosnak sem tenne jót, ha nem kötnék meg az üzletet, mert nem nagyon van maradása Szentpéterváron azok után, hogy ennyire elvágyódott a klubtól. Az olasz lapok szerint a Juventus és az Internazionale még "megmenthetné" Arsavint, mert mindkét csapat szívesen leigazolná.

Ezek is érdekelhetik