Friss hírek

2009.01.23. 10:43

HANGOS SPORTHÍREK DÉLELŐTT

<p>-Kikapott a franciáktól a magyar válogatott<br />-Ismét verekedtek Melbourne-ben</p>

Nem jött össze a bravúr a magyar férfi kézilabda-válogatottnak a horvátországi világbajnokságon, ahol a csütörtöki, utolsó csoportmérkőzésen 27-22-es vereséget szenvedett az olimpiai bajnok francia csapattól. Rossz hír viszont, hogy mivel a szlovákok legyőzték a románokat, Hajdu János tanítványai csak egy pontot visznek tovább a középdöntőbe. A magyar csapat szombaton Horvátországgal csap össze.

Ezúttal sem maradt balhé nélkül az év első Grand Slam versenye, az Australian Open, ahol pénteken szerb és bosnyák szurkolók estek egymásnak. Az indulatok a bosnyák Amer Delic és a szerb Novak Djokovics mérkőzésén szabadultak el. A lelátón körülbelül 30 fiatal esett egymásnak, székekkel és pirotechnikai eszközökkel dobálták egymást. Egy fiatal nő súlyosan megsérült. Nem ez az első ilyen eset a Melbourne-I tornán. 2007-ben szerb és horvát drukkerek támadtak egymásra zászlórudakkal és üvegekkel. Tavaly pedig a rendőrök előztek meg egy összecsapást, amikor paprika spray-t fújtak a görög és a chilei drukkerek közé.

Továbbra is a Barcelona vezeti minden idők legsikeresebb labdarúgóklubjainak listáját. A második helyen a legutóbbi Bajnokok Ligáját és az angol bajnoki címet is megnyerő Manchester United áll, mögötte két olasz csapat, a Juventus és a Milan következik. A listán van két magyar csapat is, a legelőkelőbb helyen az MTK Budapest áll, a kék-fehér csapat a 146. pozíciót foglalja el. A másik magyar csapat pedig a rekordbajnok Ferencváros, amely a 188.

Ezek is érdekelhetik