Friss hírek

2007.11.17. 16:00

Fidesz: az MSZP illetve a kormány "lenullázta" magát és az országot

<p>A Fidesz szerint a szociális válságba sodort Magyarországon már semmilyen jelentősége nincs annak, miről beszélgetnek, vitáznak a szocialisták választmányi üléseiken, mert már senki sem hisz nekik. Cser-Palkovics András, a Fidesz helyettes szóvivője ezekkel a szavakkal reagált az MSZP választmányi elnökének szombati sajtótájékoztatójára.</p>

A fideszes politikus szerint a szocialisták illetve a Gyurcsány-kormány lenullázta magát és az országot. Az adócsalásba keveredett Veres János, a gazdaságot saját feketemunkásokkal kifehérítő Kóka János, valamint az olajbotrányban lebukott Draskovics Tibor ügyét a jog eszközeivel könnyű lenne megoldani. Sokkal nehezebb lesz viszont újra talpra állítani Magyarországot, miután a kormány leállította a gazdasági növekedést, folyamatosan csökkentik a reálbéreket, az adósságot az egekbe növelik, a tanulás, a gyógyulás és a közlekedés esélyeit pedig soha nem látott mértékben veszik el a magyar emberektől - közölte Cser-Palkovics András.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!