Friss hírek

2007.10.18. 10:30

Konténeres szemétszállító borult a Hidegkúti úton

<p>Egy szemetet, építési törmeléket szállító konténeres kocsi borult fel csütörtökön délelőtt tíz órakor Budapesten a II. kerületi Hidegkúti úton. A balesetben senki nem sérült meg, de az utat teljesen le kellett zárni a mentés végéig.</p>

Molnár Péter, a Fővárosi Tűzoltóparancsnokság szóvivője a Független Hírügynökségnek elmondta, hogy egy törmeléket szállító, konténeres teherautó a Hidegkúti út 143 magasságában valamiért oldalára borult. A teherautó csúszás közben nekiment egy szemből érkező autónak is. Senki nem sérült meg, de a felborult teherautóról leesett a konténer is és szétszóródott a szemét az úttesten.

Egy másik konténerszállítóval a tartályt már elhúzták, de a törmeléket vissza kell tölteni bele és utána a másik teherautóra felrakni. A felborult konténerszállítót ezután a tűzoltóság darujával fogják felállítani. Molnár Péter szerint legkevesebb egy órán át még lezárásra kell számítani a környéken.

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!