Friss hírek

2006.12.16. 13:26

MSZP: 2007 a takarékosság éve

<p>Az ideinél takarékosabb költségvetést szavazott meg 2007-re Magyar Szocialista Párt (MSZP) Országos Választmánya szombati ülésén. Döntöttek a párt új Európa-politikájának alapjairól is.</p>

Az MSZP példát akar mutatni, így jövőre nemcsak azért lesz kisebb a párt büdzséje, mert nem lesz választás - erről Simon Gábor, a párt Országos Választmányának elnöke beszélt, de pontosabb részleteket a csökkentésről kérdésre válaszolva sem közölt. Elmondta viszont: a párt idei 9 testületi ülésén, 18 jelentősebb témáról mondott véleményt a választmány. Egyebek mellett az egészségügy reformjáról, a konvergencia- és az Új Magyarország programról illetve a költségvetésről döntöttek.

A választmány tagjai meghallgatták az MSZP európai parlamenti delegációjának beszámolóját, egyben határoztak arról, hogy a párt új Európa-stratégiát dolgoz ki. Az új baloldali szemléletű Európa-politika a szocialisták következő kongresszusán is téma lesz.

A párt idén is eljuttatja a főváros egyik családsegítő központjába a választmány tagjaitól összegyűjtött ajándékokat.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!