Kanapéfesztivál

2020.05.15. 13:30

Az Avasi Borangoláson idén online lehetünk ott

A virtuális térben, de valódi programokkal készülnek a szervezők.

Borangolás az Avason

Forrás: ÉM

Idén a járványügyi előírásokhoz alkalmazkodva az online térben házhoz megy a közkedvelt borgasztonómiai fesztivál, így azoknak is lehetőségük lesz bekapcsolódni a programba, akik jóval távolabb élnek az Avasaljától.

Kanapéfesztivál

A szervező Miskolczi Borbarátok Társasága Egyesület nem szeretné teljesen elengedni ezt a közös élményt, így május 16-ára megszervezik a fesztivál online változatát (a jelenlegi tervek szerint 2020. augusztus 27–29. között lesz az élő esemény).

A Borangolás Kanapéfesztiválra keresztelt programban változatos online beszélgetésekkel, borbemutatókkal, koncertekkel készülnek a szervezők a fesztivál kedvelőinek, és egyben támogatni kívánják a Bükki borvidék borászait és a környék vendéglátóit, illetve adománygyűjtést szerveznek a B.-A.-Z. Megyei Központi Kórház részére, amellyel segíteni kívánnak a vírus elleni küzdelemben. Az eseményeket május 16-án 16–24 óra között az Avasi Borangolás Facebook- és YouTube-oldalán lehet majd élőben követni.

A programból

Aranyosi Péter miskolci humorista beszélget vendégeivel az élet édes ízeiről, többek között Szécsi Viki és Vihula Mihajlo, a Bíborszél, a Jazz Inside, Árvai Ildikó zenél.

Borpárbajok neves borászok részvételével, élő gasztroshow is lesz, és retró partira is lehet majd otthon táncolni.

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!