Életstílus

2010.08.24. 06:43

Napi horoszkóp - kedd

<p>Nézze meg, Önnek mit jósolnak a csillagok!</p>

Kos 03.21.-04.20.

Még a pechesek is örülhetnek a kapott jó híreknek. Ettől mintha szárnyakat kapnának – boldogok. És ez az aktivitás a legjobb pillanatban érkezik, feltéve, hogy Ön egy másodpercre sem lankad el lehetőségeinek feltérképezésében. Aki tanul, annak magolni és újra magolni kell. A siker nem fog elmaradni. Akinek munka sikerekre van szüksége, annak túlórát kell vállalnia. Jó tudni, hogy a fáradtság megtérül.

Bika 04.21.-05.21.

Valakinek az az érdeke, hogy lejárassa Önt. Nem érti, hogy miért, de a tények is ezt bizonyítják. Öntsenek tiszta vizet a pohárba, s ha Ő nem hajlandó szemtől szembe megmondani a véleményét, tegye meg ezt Ön. Lehet, hogy az illető féltékeny. Persze az is elképzelhető, hogy igaza lesz. Mérlegeljen, és a konklúzió után döntsön az elmondottak igazságtartalmáról.

Ikrek 05.21.-06.21.
 
A nap nem remélt lehetőségeket kínál arra, hogy kiterjessze pozícióit. Vagy a munkahelyén nő meg az illetékességi köre, vagy családjában szerez nagyobb önállóságot és befolyást. Ma még rosszakaróknak is el kell ismerniük, hogy Ön a legnagyobb igénybevétel mellett is a legjobb teljesítményekre képes. Ez persze jót tesz az önbizalmának. Ettől függetlenül próbáljon meg két lábbal a földön maradni.
Rák 06.22.-07.22.
 
Az alkotómunkára különösen kedvező jeleket közvetít a kozmikus tér. A folyamat tartósnak ígérkezik, tehát használja ki. Ma tegyen meg olyan dolgokat, amiket már régóta halogat. Selejtezze ki ruhatárából azokat a darabokat, amiket nem is használ, majd adományozza el őket olyanoknak, akiknek szüksége van rá. A nyári szabadság jót tett egészségének, bár reumás, ízületi bántalmak olykor még kínozhatják.
Oroszlán 07.23.-08.23.

Kiegyensúlyozott ezen a napon az Oroszlán jegy szülöttje. Senki sem lehet olyan körültekintő, hogy számoljon az előre nem látható eseményekkel. Az Oroszlán azonban minden esetben gyorsan kivágja magát a váratlan helyzetekből, és ezzel kivívja környezete csodálatát, elismerését. Ezen a napon is kamatoztassa szellemi energiáit, és meglátja, hogy magabiztossága átsegíti a pillanatnyi zavarokon.

Szűz 08.24.-09.23.

Szeszélyes és kiszámíthatatlan ezen a napon. Már-már az őrületbe kergeti partnerét az örökös nyafogásával, hisztériájával. A várt eredmény helyett azonban csupán azt éri el, hogy felizgatja és kibillenti egyensúlyából még őt is. Hát ezt akarja? Ha nem, akkor igyekezzen úrrá lenni hangulatán, és főleg annak minduntalan váltakozásain. De azt is teheti, hogy félrevonul, és megvárja, míg jobb kedvre derül.

Mérleg 09.24.-10.23.

Élménydús napra van kilátás. Rengeteg élményt képes ma befogadni, és pontról pontra mindent megőriz az emlékezetében. Alkalmas ez a nap múzeumlátogatásra, de ha sikerül jegyet szereznie valamelyik szabadtéri színház előadására, akkor feltétlenül menjen el. Meglátja, maradandó kulturális élményben lesz része. Egyszer végre Ön is meghívhatja szerelmét egy ebédre vagy esetleg vacsorára.

Skorpió 10.24.-11.22.

Remek napot tudhat magáénak a Skorpió jegy szülöttje. Sziporkáival szimpatizánsokat találhat, a jó hangulat pedig még élvezetesebbé teszi a munkát. Perceken belül kiderül, hogy kellőképpen átlátja a feladatot, és ezt követően már Önre is bízzák a döntést. Igyekezzen még ma tető alá hozni a dolgokat, hiszen könnyen előfordulhat, hogy holnap már unalmasnak tartaná az egészet.

Nyilas 11.23.-12.21.

Végre kellőképpen elismerik, hogy a munkája bizony pótolhatatlan. Ne érje be azonban egy sima dicsérettel, vállveregetéssel, hiszen ennél azért jóval többet ér. Legalább egy ígéretet csikarjon ki a szép szavak mellé, ha mást nem is lehet. Ha ügyes, előléptetésre vagy több jövedelemre számíthat. Megnyugodhat, útja egyenesen ível felfelé. Adódhatnak ma bosszantó apróságok, de ezek eltörpülnek az örömforrások mellett.

Bak 12.22.-01.20.

Ma sajnos hiába veszi fel a legjobb ruháját, hiába kereste fel a fodrászát, és hiába igyekszik a legszellemesebb formájába lendülni, nem arat sikert a másik nemnél. Pedig már nagyon ráférne Önre egy új kapcsolat, egy új ismeretség. De sajnos semmi nincs kilátásban! Hogy ennek mi az oka, azt egyedül csak találgatni lehet. De valószínűleg még nincs itt az ideje annak, hogy megtalálja álmai lovagját.

Vízöntő 01.21.-02.19.
Egy reggeli izgalom után most már minden jó irányban halad a maga útján. Ne vegye komolyan, ha egy tréfa kedvéért barátai kényes helyzetbe hozzák. Gyorsan tegye túl magát rajta, és ne tétovázzon, ha egy érdekes ajánlatot kap. Most kissé elege van mindenkiből, úgy érzi, másoknak kellene kitalálnia, hogy Ön mit is szeretne. Ha teheti, szökjön meg egy rövid időre, hogy legyen ideje tisztázni magában a dolgokat.
Halak 02.20.-03.20.

Zaklatott lelkiállapotban van a Halak jegy szülöttje ezen a napon. Ismét csak a megérzéseire támaszkodhat, és azok általában nem is szokták becsapni. Nem úgy, mint a felettesei, akik fűt-fát ígérnek, és aztán nem teljesítenek belőle semmit. Bár aggodalma nem tűnik alaptalannak, okosabban tenné, ha lecsillapodna, hiszen hideg fejjel sokkal többre megy. Térjen korán nyugovóra, hátha holnap már más szemmel lát mindent.


</script>

// ]]>]]>

Ezek is érdekelhetik

Hírlevél feliratkozás
Ne maradjon le a boon.hu legfontosabb híreiről! Adja meg a nevét és az e-mail-címét, és mi naponta elküldjük Önnek a legfontosabb híreinket!